Szerzői jogok

Adatvédelem

Weboldalunk meghatározott részeihez való hozzáférés regisztrációhoz kötött. A regisztráció során arra kérünk, hogy személyes adatoknak minősülő információkat adj meg. A BBGo Fitness mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja adataidat kezelni és nyilvántartani. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adataidat semmilyen körülmények között nem tesszük ? kifejezett hozzájárulásod nélkül más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés, illetve hatósági eljárás eseteit.
A BBGo Fitness bármikor rendelkezésedre áll, hogy megadott személyes adataiddal kapcsolatosan tájékoztatást adjon Neked. Amennyiben úgy érzed, hogy a BBGo Fitness személyes adataidnak kezelésével kapcsolatosan nem elvárásaidnak megfelelően jár el, kérjük, jelezd ezt nekünk.

A Weboldalon a számítógépek internet címei, az IP-címek naplózásra kerülnek, hogy rögzítsék a felhasználó látogatását. Ezeket a BBGo Fitness semmilyen olyan más adathoz nem köti, amely alapján személyesen azonosítható lennél, az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak.

Az adatokat harmadik személynek nem továbbítjuk, adatfeldogozót nem veszünk igénybe.


A Weboldal tartalmának másodközlése

A Weboldalon található menü struktúra és tartalom a BBGo Fitness szellemi tulajdonát képezi és a BBGo Fitness előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel. A Weboldal egyes részeit kizárólag saját felhasználás céljából a számítógép merevlemezére mentheted, vagy kinyomtathatod, ám ebben az esetben sem válsz jogosulttá a Weboldal így többszörözött részének a tovább-használatára, terjesztésére, fénymásolására, átvételére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, a tartalom kereskedelmi forgalomba történő hozatalára.


A Weboldal linkelése

Amennyiben saját weboldaladon a www.bbgo.hu vagy a www.noifitnesz.hu oldalra (vagy bármelyik elemére) mutató linket, kívánsz elhelyezni, azt kizárólag a következő feltételek betartása mellett teheted meg.
1. A Link kizárólag a
www.bbgo.hu vagy a www.noifitnesz.hu tartalmára mutathat, a tartalom többszörözése, másolása vagy frame-ek (illetve egyéb keretek) használata nem lehetséges.
2. A Hivatkozó Weboldal nem keltheti azt a benyomást, hogy a BBGo Fitnesz Kft javasolja, vagy egyébként támogatja az adott oldalon forgalmazott vagy kínált szolgáltatás vagy termék igénybevételét vagy megvásárlását.

3. a Hivatkozó Weboldal nem szolgáltathat, vagy tartalmazhat valótlan információt a BBGo Fitness és a Hivatkozó Weboldal fenntartója között fennálló jogviszonyról és általában a BBGo Fitness -ről;

4. A Hivatkozó Weboldal nem tartalmazhat jogszabályt, harmadik személy jogait, vagy közízlést sértő tartalmat.
Ezen szabályoktól eltérni csak a BBGo Fitness -el kötött írásbeli megállapodás alapján lehet.

A linkelésre vonatkozó szabályok megsértése esetén a BBGo Fitness jogosult lesz a Weboldalra mutató Link azonnali eltávolítását, és a jogsértéssel felmerült kárának megtérítését követelni.


Felelősség-kizárás

A Weboldalak tartalma kizárólag tájékoztató jellegű. A saját vagy gyermeked egészségét érintő kérdésekben fordulj háziorvosodhoz vagy házi gyermekorvosodhoz.

A Weboldal harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Amennyiben a BBGo Fitness tudomást szerez arról, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja a Weboldalról. Ezen felül a BBGo Fitness az általa használt linkek, illetve az általuk lehívható weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.

A Weboldal Fórum aloldalán található véleményeket a BBGo Fitness nem ellenőrzi, ebből kifolyólag az ott olvasható véleményekért semmilyen felelősséget nem vállal, és amennyiben tudomására jut, hogy valamely vélemény vagy hozzászólás harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a vitatott tartalmat azonnal eltávolítja és a tartalom elhelyezőjétől kára megtérítését követeli. A tartalomért a felelősséget kizárólag az azt elhelyező viseli.

Legközelebbi órák
No events found
Victory Fitness nyitva tartás
Hétfő 06:00-23:00
Kedd 06:00-23:00
Szerda 06:00-23:00
Csütörtök 06:00-23:00
Péntek 06:00-23:00
Szombat 07:00-20:00
Vasárnap 07:00-20:00