Legközelebbi órák
No events found

Gerincjóga

Gerincjóga Gergővel Gerincjóga Gergővel

Gerincjóga kedden és csütörtökön reggel 6:30-tól !!!

A gerincjóga a modern mozgásterápiák és a hatha jóga találkozása. A jóga több ezer éves hagyományában számtalan olyan gyakorlatot találunk, amely jótékony hatással bír a fizikai testre. A gerincjóga modern mozgásrendszer, amely a jóga speciális testhelyzeteit használja a fizikai test és az idegrendszer egészségének helyreállítására.

Biztonságos, az anatómiai alapmozgásokra épülő gyakorlatsorokkal a kezdők számára leszűkíti a hatha jóga komplex eszköztárát egy könnyen, biztonságosan gyakorolható mozgássorra, hogy befogadhatóvá tegye azok számára is, akik esetleg még nem rendelkeznek megfelelő fizikummal és testtudattal. Célja a fizikai test egészségének helyreállítása, elsősorban a testtartás javításával. A helyes tartás nem csupán a mozgásszervi problémák gyógyításának alapfeltétele, de a megfelelő légzés elsajátításának is. A megfelelő légzés fontos szerepet kap a jógában, hiszen közvetlen hatással van a hormonrendszerre, az emésztésre, mind pedig az energetikai áramlásokra.

A gerincjóga gyakorlatok fontos területe a stresszoldás, a relaxációra való képesség javítása. A modern ember figyelme a fizikai síkra irányul, ezért a gerincjóga is itt kezdi a gyakorlást, első lépésként figyelmét saját testére irányítja. Az elmélyült önvizsgálat számos jótékony hatással bír: lassul a légzés, az idegrendszer megnyugszik, a vérnyomás csökken, oldódik a feszültség és elindul a testtudat eddig nem tapasztalt intenzitású fejlődése.

IDŐPONTOK

Kedd  19:30 - 20:25

Órarend

Jártál már ezen a foglalkozáson? Írd meg, mi a véleményed róla!

Az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam és elfogadom!

Legközelebbi órák
No events found
Victory Fitness nyitva tartás
Hétfő 06:00-23:00
Kedd 06:00-23:00
Szerda 06:00-23:00
Csütörtök 06:00-23:00
Péntek 06:00-23:00
Szombat 07:00-20:00
Vasárnap 07:00-20:00