Legközelebbi órák
No events found

Kismama jóga - Terheseknek

Kismama jóga - Terheseknek

Mire jó a kismama jóga?
A várandósság alatt végzett jógagyakorlatok energetizálják az egész testet, javítják a kondíciót, valamint kellemesen átmozgatják, nyújtják a testrészeket. Ellazítják, megnyitják a csípőt (ami a szüléshez elengedhetetlen). A jóga csökkenti a várandóssággal együttjáró panaszokat (pl. hát- és derékfájás, nehézlégzés, vizesedés, ízületi fájdalmak, görcsök, keringési problémák stb.) A kismama jóga alatt tanult légzőgyakorlatok segítik a helyes légzés kialakulását. A mélyrelaxáció feloldja az esetleges félelmeket, érzelmi blokkokat. A tapasztalat azt bizonyítja, hogy aki a várandósság alatt rendszeresen jógázik, könnyen, gyorsan, legtöbbször természetes úton szül, egész életen át tartó élményként átélve babája érkezését.

Miért jó a kismama jóga?
A jóga segít az önismereti szint javításában, megerősít testi, lelki és szellemi szinten egyaránt. A jóga foglalkozáson a kismamák nyugalomra, belső egyensúlyra, harmóniára tehetnek szert, amit a várandósság, a szülés alatt és a szülés utáni időszakban egyaránt tudnak hasznosítani.

Mikortól javasolt a kismama jóga?
A kismama jógát minden 13. hetet betöltött, egészséges kismama -orvosával egyetértésben- gyakorolhatja. Nem szükséges sem jógában, sem pedig más sportban szerzett korábbi tapasztalat. A jóga gyakorlatokat egészen a 40. hétig (szülésig) bátran lehet folytatni.
Namaste!

Az órákra nem kell bejelntkezned! Nem szükséges orvosi igazolás, mindenki terhestorna specialista szakmai felügyelet alatt, saját felelősségére vesz részt a foglalkozásokon.

IDŐPONTOK

Órarend

 

Jártál már ezen a foglalkozáson? Írd meg, mi a véleményed róla!

Az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam és elfogadom!

Legközelebbi órák
No events found
Victory Fitness nyitva tartás
Hétfő 06:00-23:00
Kedd 06:00-23:00
Szerda 06:00-23:00
Csütörtök 06:00-23:00
Péntek 06:00-23:00
Szombat 07:00-20:00
Vasárnap 07:00-20:00