Masszázs

Masszázs

Kismama masszázs

A masszázs hatására enyhül a fáradtságérzet, az izmok rugalmassága nő, csökken a kóros folyadék-visszatartás, és oldódnak az izomgörcsök. A kezelés révén a nyirokrendszer is megtisztul, ami különösen azért fontos, mert a terhesség során szabályozás alá kerül a toxin- és a hormonkiválasztás.

A magzat növekedésével megváltozik az anyuka testének statikai állapota. Leginkább, a felső-háti szakasz valamint a derék tájéka van kitéve fokozott terhelésnek.

A terhesség előrehaladtával a végtagok masszírozása is nagyon fontos. Általában hetente egyszeri kezelést ajánlott, de lehet akár alkalmanként, akár havonta egyszer, ha igény van rá, akár hetente kétszer is alkalmazható.

A masszázs előnyei a terhesség alatt:
Terhesség melletti gerinctartás javítása, enyhíti a stresszt, csillapítja a fájdalmat, növeli az izmok rugalmasságát, enyhíti a fejfájás okozta feszültséget, és segíti a káros anyagcseretermékek kiválasztását, enyhíti a székrekedést, a puffadtságot és a gyomorégést, csökkenti a kóros folyadék-visszatartást, segít kiüríteni az ödémákat, oldja az izomgörcsöket, és kilazítja a fájdalmas izomcsomókat.

Biztonság
A kismama masszázs követi a hagyományos masszázsterápia elemeit, de bizonyos fogások a hagyományos technikák elemeiből elmaradnak, a magzat védelme érdekében. Nem szabad vérbőséget okozni a kismedencei tájékon.Így a vetélés kockázatát elkerülő masszázsfogásokkal fel lehet lazítani az elnehezült izmokat.
Mivel a magzat nagyon érzékeny az első 3 hónapban, igen könnyű, lágy, masszázst fogásokat alkalmazunk.
A 4. hónaptól a szülésig a masszázs elsősorban a deréktáj és a végtagok kezelésére irányul.

Árak

  BBGo Klubtagoknak Fitness bérlettel rendelkezőknek Külsősöknek
Kismama masszázs (30 perc) 2 700 Ft 3 200 Ft 3 500 Ft

Hátmasszázs, svéd masszázs

A masszőr simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatokkal frissíti fel a szervezetet. Fizikai és neurohormonális hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását. Csökkenti a fájdalmat (pl. stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását. A svéd masszázst gyakran hívják még frissítő, izomlazító vagy revitalizáló masszázsnak is.

A masszázs enyhíti a stressz hatásait
Sokak számára az ellazulás, relaxáció nehéz feladat, mégis nagyon fontos, hiszen napjainkban a stressz egyre több panaszt és betegséget vált ki. Az általános orvosokat 90%-ban olyan stresszhez kapcsolódó panaszok miatt keresik fel, mint a fej-, hát- és nyakfájás, szem túlterhelés, gyenge koncentrálóképesség, szorongás, depresszió, ingerlékenység, harag, magas vérnyomás, kimerültség stb.
A masszázsterápia nem csak az izmokat, bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is. A masszázs aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, ezzel ellensúlyozza a test stresszre adott negatív válaszreakcióit, feloldja az izmok akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szívritmus, vérnyomás és keringés helyreállását.
A masszázsterápia segít tudatosítani a testben önkéntelenül fenntartott feszültségeket. Minél inkább tudatosodnak a test reakciói, annál gyakrabban fogja időben felismerni a feszültségek kialakulását, és így tudatosan megszabadulhat azoktól, még mielőtt kifejthetnék káros hatásukat a szervezetre.

Árak

  BBGo Klubtagoknak Fitness bérlettel rendelkezőknek Külsősöknek
Hátmasszázs (30 perc) 2 700 Ft 3 200 Ft 3 500 Ft
Svéd masszázs (50 perc) 3 700 Ft 4 500 Ft 4 900 Ft

Talpmasszázs

A talpmasszázs a legrégebbi kezelési módok egyike. Több ezer éves múltra tekint vissza, lényege a testi és lelki egyensúly helyreállítása. A masszírozás serkenti a vér és nyirokkeringést erősíti az immunrendszert, szabályozza a hormontermelést, feszültséget old és fájdalomcsillapító hatása van, valamint késlelteti a szervezet öregedését.

Árak

  BBGo Klubtagoknak Fitness bérlettel rendelkezőknek Külsősöknek
Talpmasszázs (30 perc) 2 700 Ft 3 200 Ft 3 500 Ft

Cellulit masszázs

A narancsbőr ellen rendkívül hatásos masszázs. Speciális gyúró, morzsoló és simító fogásokból áll, melynek hatására felszabadul a lerakódott zsír és salakanyag, ami a nyirokkeringésen keresztül - a kellő folyadék bevitellel segítve - távozik a testből. A folyamatot egy speciális thermo krémmel is segítjük, ami helyi vérbőséget okoz ezzel is fokozva a masszázs hatékonyságát. A cellulit masszázst rendszeresen, kúraszerűen érdemes alkalmazni. Jótékony alakformáló hatását már néhány kezelés után kezdjük érezni.

Árak

  BBGo Klubtagoknak Fitness bérlettel rendelkezőknek Külsősöknek
Cellulit masszázs (60 perc) 4 500 Ft 4 900 Ft 5 500 Ft

Nyirok masszázs (nyirok drenázs vagy limphodrainage)

A nyirok masszázs alkalmazásánál a bőrre és a kötőszövetre gyakorolt nagyon lágy fogástechnikákkal fokozzuk a nyirokfolyadék áramlását. Ezáltal a testben felhalmozódott salakanyagok gyorsabban választódnak ki, kiürítjük a szöveti ödémákat - csökkentve az adott testrész fájdalmát- és indirekt módon javítjuk a vérkeringést, sőt a sejtek oxigénellátását is. Az idegrendszerre is nyugtató hatással van. Mérsékli a cellulit képződést is. A nyirok masszázst rendszeresen, kúraszerűen érdemes alkalmazni. Jótékony alakformáló hatását már néhány kezelés után kezdjük érezni.

Árak

  BBGo Klubtagoknak Fitness bérlettel rendelkezőknek Külsősöknek
Nyirok masszázs (50 perc) 3 500 Ft 4 500 Ft 4 900 Ft

Csoki masszázs

A csokoládé masszázs egy igazán mélyen relaxáló, lazító kezelés, melynek során test és lélek egyaránt megszabadulhat minden feszültségtől, esetleges fájdalomtól. Az évszázadok óta afrozidiákumnak tartott csokoládé antioxidáns hatású, így gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását, valamint az öregedést is lassítja. Emellett hidratálja és feszesíti a bőrt, amit egyúttal bársonyosan simává tesz, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat. A csokoládé közismert endorfint termelő hatása révén segíti úgy a bőr, mint a test és a lélek harmonikus feltöltődését.

A csokoládé masszázs javasolt száraz, érett, öregedő bőrre, narancsbőrre, stressz, idegesség, depresszió, rossz közérzet, fáradékonyság, magas vérnyomás stb. esetén.

Árak

  BBGo Klubtagoknak Fitness bérlettel rendelkezőknek Külsősöknek
Csoki masszázs (75 perc) 5 500 Ft 5 500 Ft 6 900 Ft

Mézes masszázs

A méz gyógyító erejét hasznosító módszer a szervezet tisztítására, méregtelenítésére.
A mézmasszázs reflektorikus úton fejti ki hatását.A hagyományos kínai orvoslás szerint az egészség feltétele az életenergia, a csi (chi) akadálytalan áramlása a testben. Ha ez az áramlás valahol blokkolódik, betegségek kialakulásához vezet.
A méz alkalmazása azért előnyös, mert segít szabályozni a test energiaáramlását, és visszaállítani egészséges egyensúlyát. Segít a kötőszövet rendellenes letapadásainak megszüntetésében. A méz vitamin és ásványi anyag tartalma mélyen bejut a bőrbe, a salakanyagokat pedig kiszívja és magába gyűjti, amit a masszázs végén eltávolítunk. Ez az egyetlen masszázs, amit a gerinc felett is alkalmazhatunk.
A mézes masszázs alkalmazható: gerincbántalmak, nyak-, váll- és hátfájdalmak, reumatikus panaszok, neuralgiák, izületi problémák, fájdalmak, hólyagbántalmak, migrén, visszatérő fertőzések, krónikus kimerültség és depresszió esetén.

Árak

  BBGo Klubtagoknak Fitness bérlettel rendelkezőknek Külsősöknek
Mézes masszázs (75 perc) 5 500 Ft 6 500 Ft 6 900 Ft
 

Nyitva tartás
Hétfő 6:30 - 21 óráig
Kedd 6:30 - 21 óráig
Szerda 6:30 - 21 óráig
Csütörtök 6:30 - 21 óráig
Péntek 6:30 - 21 óráig
Szombat 8:00 - 18 óráig
Vasárnap 8:00 - 18 óráig